Πέλκας σε Πασχαλάκη: «Κερδίστε στο ντέρμπι αλλιώς θα έχετε να κάνετε με εμένα»

Gazzetta team
Πέλκας σε Πασχαλάκη: «Κερδίστε στο ντέρμπι αλλιώς θα έχετε να κάνετε με εμένα»

bet365

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Δημήτρης Πέλκας, στον πρώην συμπαίκτη του Αλέξανδρο Πασχαλάκη ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή (13/12, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε ρυθμούς... ντέρμπι κινούνται στη Θεσσαλονίκη καθώς την Κυριακή (13/12) είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ (19:30) στην έδρα των «κίτρινων», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.​

Ο Δημήτρης Πέλκας και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν καλεσμένοι σε εκπομπή των καναλιών Novasports για την κλήρωση της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και ο πρώην άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» και νυν της Φενέρμπαχτσε, έστειλε το δικό του μήνυμα στον πορτιέρε του ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι.

«Έχουμε κρατήσει επαφές, πάντα στέλνω τις ευχές μου στα παιδιά, έχουμε και ένα κοινό γκρουπ μέσω του οποίου στέλνουμε μηνύματα. Ξέρουν πως είμαι δίπλα τους, θα τους υποστηρίξω, θα δω το παιχνίδι γιατί εμείς παίζουμε Σάββατο. Οπότε, κανονίστε Αλέξανδρε να κερδίσετε γιατί αλλιώς θα έχετε να κάνετε με εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα