Αρης - ΠΑΟΚ: Οταν αρχηγός των «κίτρινων» ήταν ο Άκης Μάντζιος! (vid)

Gazzetta team
Αρης - ΠΑΟΚ: Οταν αρχηγός των «κίτρινων» ήταν ο Άκης Μάντζιος! (vid)

bet365

Το βράδυ της Κυριακής ο Άκης Μάντζιος θα βιώσει για πρώτη φορά ως προπονητής την ένταση ενός Άρης - ΠΑΟΚ! Κάτι που γνώρισε πολύ καλά ως παίκτης και μάλιστα ως αρχηγός...

Ο Άκης Μάντζιος έπαιξε στον Άρη για δύο σεζόν από το 1998 ως το 2000. Έπαιξε σε 40 παιχνίδια με τους κιτρινόμαυρους στην Ά Εθνική και μάλιστα σε αρκετά ματς φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Αυτό συνέβη και στο ντέρμπι της πόλης απέναντι στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 1999-00.

Σε ένα ματς χωρίς θέαμα και φάσεις, με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Είναι ο πρώτος που σπεύδει να μιλήσει στον διαιτητή όπως οφείλει να κάνει ένας αρχηγός. Ήταν ένα μαρκάρισμα του Κούτση στον Σάμπρι που έφερε και τους δύο παίκτες στο έδαφος δημιουργώντας ένταση τόσο στην εξέδρα όσο και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μάντζιος έσπευσε στον Θανάση Μπριάκο με την παρέμβασή του να παίζει καταλυτικό ρόλο στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα