Παναθηναϊκός: Πρέπει να βρει το γιατρικό στην... πληγή των τελευταίων λεπτών!

Παναθηναϊκός: Πρέπει να βρει το γιατρικό στην... πληγή των τελευταίων λεπτών!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πρέπει να βρει το γιατρικό στην... πληγή των τελευταίων λεπτών!

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βελτιώσει την ανασταλτική του συμπεριφορά στο τελευταίο κομμάτι των αγώνων, καθώς έχει δεχθεί επτά από τα δέκα γκολ στα τελευταία λεπτά και έχει πετάξει δώδεκα βαθμούς!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να επιστρέψει από το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του, η νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι ήταν ένα πρώτο σημαντικό βήμα, μία απόδειξη πως αυτό το σύνολο μπορεί να είναι ανταγωνιστικό. Το ζητούμενο, φυσικά, είναι η διάρκεια. Το Τριφύλλι προσπαθεί να διορθώσει τις μεγάλες του αδυναμίες, ο Λάζλο Μπόλονι με αργά αλλά σταθερά βήματα βελτιώνει την εικόνα της ομάδας, ωστόσο, θα πρέπει να βρει άμεσα το φάρμακο για μία από τις μεγαλύτερες πληγές των πρασίνων στο φετινό πρωτάθλημα. Ποια είναι αυτή;

Επτά από τα δέκα γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο!

Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μέχρι και σήμερα που έχουμε διανύσει 11 αγωνιστικές, το Τριφύλλι έχει δεχθεί 10 γκολ. Το 70% εξ αυτών, δηλαδή τα 7 από το σύνολο των 10, τα σκόραραν οι αντίπαλοι στο τελευταίο εικοσάλεπτο των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά:

  • 1η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-0(73´ Ριέρα)
  • 3η αγωνιστική: ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 1-1(87᾽ Πινακάς)
  • 5η αγωνιστική: ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2(77᾽ Μεγιάδο)
  • 6η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Βόλος 1-1 (92᾽ Μπαρτόλο)
  • 8η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 0-1 (88᾽ Λάζαρος)
  • 10η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 2-1( 95᾽ Μεντόσα)
  • 11η αγωνιστική: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός(87´ Ολιβέιρα)

Από αυτά τα επτά γκολ, όπως βλέπουμε και παραπάνω, τα πέντε έχουν σημειωθεί από το 85῾ και μετά!

Στα... σκουπίδια δώδεκα βαθμοί!

Με εξαίρεση τα παιχνίδια απέναντι στον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ, όπου απλά ο αντίπαλος μείωσε στο σκορ με το Τριφύλλι να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0, στις υπόλοιπες αναμετρήσεις που δέχθηκε γκολ στο τέλος, ο Παναθηναϊκός γκέλαρε, πέταξε βαθμούς! Συνολικά στις αναμετρήσεις που δέχθηκε τέρμα στο φινάλε, το Τριφύλλι έχασε δώδεκα βαθμούς!

Θέμα συγκέντρωσης και φυσικής κατάστασης

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Ειδικά όταν μιλάμε για 7 στα 10 γκολ! Που οφείλεται αυτό το πρόβλημα του Παναθηναϊκού; Φυσικά στο θέμα της συγκέντρωσης που δεν υπάρχει στα τελευταία λεπτά και το οποίο προκύπτει από την κούραση των παικτών του Τριφυλλιού από την ελλιπέστατη δουλειά που έγινε στην φυσική κατάσταση αλλά και από την πίεση που λυγίζει τα πόδια, την πίεση για τους βαθμούς που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουν οι πράσινοι για να προλάβουν το... τρένο της τέταρτης θέσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα