ΑΕΚ: Νέα τουρκικά σενάρια για Λιβάια και Τράμπζονσπορ

ΑΕΚ: Νέα τουρκικά σενάρια για Λιβάια και Τράμπζονσπορ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Νέα τουρκικά σενάρια για Λιβάια και Τράμπζονσπορ

bet365

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Κροάτη φορ της ΑΕΚ, σύμφωνα με τα οποία φέρεται να βλέπει θετικά το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ.

Τα τελευταία 24ωρα στην Τουρκία έχουν κάνει την εμφάνισή τους νέα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Μάρκο Λιβάια.

Νέο σημερινό δημοσίευμα μάλιστα της εφημερίδας Karadeniz Gazete τονίζει πως ο εκλεκτός της Τράμπζονσπορ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής είναι ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ.

Το δημοσίευμα επικαλείται δηλώσεις του ατζέντη του Λιβάια (χωρίς όμως να τον κατονομάζει, ούτε να παραθέτει τις δηλώσεις) σύμφωνα με τις οποίες ο παίκτης βλέπει θετικά την πρόταση της τουρκικής ομάδας.

Το τουρκικό ρεπορτάζ επισημαίνει ότι ο Λιβάια βρισκόταν στην ατζέντα της Τράμπζονσπορ στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα