To πρώτο podcast από την Ακαδημία του Ολυμπιακού

To πρώτο podcast από την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
To πρώτο podcast από την Ακαδημία του Ολυμπιακού

bet365

To πρώτο podcast από την Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι γεγονός! Τα παιδιά της Ακαδημίας του είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τρεις αθλητές της ομάδας του Κεραυνού η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους με προβλήματα όρασης, να μιλούν για το ποδόσφαιρο τυφλών και τις εμπειρίες τους.
Ουσιαστικά μια εισαγωγή σε έναν κόσμο που έχει πολλά κοινά με το δικό τους (το ίδιο το άθλημα) αλλά ταυτόχρονα και τόσες διαφορές. Στο πλαίσιο της καμπάνιας "Μία μπάλα για όλους" της οποίας η Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι υπερήφανος πρεσβευτής, ο Ολυμπιακός στηρίζει τα άτομα με προβλήματα όρασης και συμβάλλει στην επικοινωνία των ιδαιτεροτήτων της καθημερινότητάς τους. Το Γραφείο Τύπου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ευχαρίστησε θερμά τους Σώστη Καραγιαννόπουλο, Αιμίλιο Κακλαμάνο και Αντριάνο Μπεζιάνι για τη συμμετοχή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα