Η κίνηση ανθρωπιάς από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης

Η κίνηση ανθρωπιάς από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Τομαράς
Η κίνηση ανθρωπιάς από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης

bet365

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη στην έκκληση για βοήθεια του Ελληνικού Παιδικού Χωριού που εδρεύει στο Φίλυρο.
Με τους γονείς των παιδιών της Σχολής μας να πρωτοστατούν, μέσα σε ελάχιστο χρόνο συγκεντρώθηκε ποσότητα που ξεπερνά τους 2 τόνους, από τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης. Επιπροσθέτως, έγινε παράδοση 48tn pellet προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης των κατοικιών όπου φιλοξενούνται τα παιδιά αλλά και ποσότητα γραφικής ύλης. Στη Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο θεωρούν πως το να είσαι μέρος της οικογένειας του Ολυμπιακού δεν σημαίνει πως οι δράσεις περιορίζονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου αλλά πολύ περισσότερο και έξω από αυτές.
Η Σχολή Θεσσαλονίκης εν προκειμένω και το σύνολο των Σχολών του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και εξωτερικό δίνουν το παράδειγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Το παιδικό χωριό φιλοξενεί αυτή τη στιγμή 38 παιδιά τα οποία στην πλειονότητα τους έχουν υποστεί διαφόρων μορφών ενδοοικογενειακή κακοποίηση

Κίνηση ανθρωπιάς από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Σχολής του Ολυμπιακού...

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC Academy στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED