Πειθαρχική ΕΠΟ: Επέβαλλε χρηματική ποινή 20.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για την ανακοίνωση με ΠΑΣ

Gazzetta team
Πειθαρχική ΕΠΟ: Επέβαλλε χρηματική ποινή 20.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για την ανακοίνωση με ΠΑΣ

bet365

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μετά την τελευταία της συνεδρίαση αποφάσισε να βάλει βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον Ολυμπιακό για την ανακοίνωσή του μετά το ματς με τον ΠΑΣ.
Η ενημέρωση από την ΕΠΟ για τη χρηματική ποινή 20.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για την ανακοίνωσή του μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ:
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ Ολυμπιακός πειθαρχικά ελεγκτέα για το περιεχόμενο ανακοίνωσης που εξέδωσε μετά τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός στις 4/10/2020 για την 4η αγωνιστική της Superleague 1 (πειθαρχικό κατηγορητήριο 21313/7-10-2020). Επιβάλλει στην εγκαλούμενη ΠΑΕ χρηματική ποινή ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€).
Κηρύσσει τους εγκαλουμένους α) σωματείο Ναύπλιο 2017 και β) Γεώργιο Λαπαθιώτη πειθαρχικά ελεγκτέους για παραβάσεις στον αγώνα Γ’ Εθνικής Ναύπλιο 2017-Φοίνιξ Επιδαύρου στις 11/10/2020 στο ΔΑΚ Ναυπλίου. Επιβάλλει στον δεύτερο εγκαλούμενο, Γεώργιο Λαπαθιώτη, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες. Απειλεί σε βάρος του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου Ναύπλιο 2017 χρηματική ποινή ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ (1667) ευρώ, για την περίπτωση μη τήρησης της ανωτέρω ποινής του δεύτερου εγκαλουμένου.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED