Μπέος για Κούγια: «Τον πρότεινα για πρόεδρο της ΕΠΟ αλλά λόγω ηλικίας δεν μπορεί»

Gazzetta team
Μπέος για Κούγια: «Τον πρότεινα για πρόεδρο της ΕΠΟ αλλά λόγω ηλικίας δεν μπορεί»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στον Αλέξη Κούγια τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τον πρότεινε για πρόεδρο της ΕΠΟ, αλλά με το νέο νόμο λόγω ηλικίας δεν μπορεί να είναι υποψήφιος.

Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται, με την σκυτάλη να παίρνει ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρόεδρος του Βόλου αναφέρθηκε στον Αλέξη Κούγια, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τον πρότεινε για πρόεδρο της ΕΠΟ, αλλά με το νέο νόμο δεν μπορεί να είναι υποψήφιος λόγω ηλικίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μπέου έχει ως εξής: «Παρά το γεγονός ότι καθημερινά, σχεδόν, βρίσκομαι στο στόχαστρο των «επιθέσεων» του φίλου μου του Αλέξη του Κούγια, εγώ τον σκέφτομαι και προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να τον βοηθήσω να βγει από την δεινή θέση που προφανώς βρίσκεται και τον οδηγεί σε αυτές τις συμπεριφορές που τον καθιστούν πηγή γέλιου για όλους.

Άλλωστε είναι και σε μια ηλικία που οι εντάσεις και μάλιστα οι καθημερινές είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για την υγεία. Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία και επικοινώνησα με αρκετούς παράγοντες του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων οι κ.κ Μελισσανίδης, Σαββίδης και άλλοι, και τους πρότεινα να υποδειχθεί ως υποψήφιος πρόεδρος οικουμενικής αποδοχής της ΕΠΟ ο φίλος μου ο Αλέξης.

Δυστυχώς η πρωτοβουλία μου κατέληξε άδοξα, καθώς εμπειρότεροι εμού παράγοντες μου υπέδειξαν ότι με βάση το νέο Αθλητικό Νόμο «Αυγενάκη», άτομα ηλικίας 70 ετών και άνω απαγορεύεται να θέτουν υποψηφιότητα σε ομοσπονδίες! Και αλίμονο ο Αλέξης εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία…

Παρά ταύτα όσο κι αν οι χρόνοι παρήλθαν και όσο κι αν ο Αλέξης παραμένει ίδιος και… χειρότερος, βρίζοντας, λασπολογώντας και συκοφαντώντας, εγώ συνεχίζω να νοιάζομαι για τον υπερήλικα φίλο μου Αλέξη. Δεν είμαστε, δα, και όλοι ίδιοι…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα