Ολυμπιακός: Οι αγωνιστικές «εξετάσεις» του Μπρούμα κρίνουν τη θέση του εξτρέμ! (vids)

Ολυμπιακός: Οι αγωνιστικές «εξετάσεις» του Μπρούμα κρίνουν τη θέση του εξτρέμ! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι αγωνιστικές «εξετάσεις» του Μπρούμα κρίνουν τη θέση του εξτρέμ! (vids)

bet365

Ο 26χρονος διεθνής winger έχασε 4 από τα 6 ματς της φάσης των ομίλων του Champions League, είχε τουλάχιστον 2 μυϊκούς τραυματισμούς και δεν έχει προσφέρει τα ανάλογα στον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Αναμφίβολα έχουμε μπει σε μία περίοδο αξιολόγησης παικτών και όσο πλησιάζουμε προς την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο θα προκύπτουν και νέα δεδομένα. Σε αυτή τη φάση υπάρχει το πρόβλημα του Χασάν και η απόλυτη αβεβαιότητα του πότε θα μπορέσει να γυρίσει, οπότε είναι πιο πιθανό από ποτέ να αποκτηθεί φορ.

Εκτός αυτού όμως η εικόνα του Βινάγκρε φέρνει αριστερό μπακ, που πιθανότατα θα είναι ο Μπιόρκαν. Ο Ολυμπιακός - που κοιτάζει μέχρι και τη σκανδιναβική αγορά ακόμα και για στόπερ - μπορεί να κοιτάξει και την περίπτωση ενίσχυσής του στη θέση του εξτρέμ. Εκεί όπου ο Πορτογάλος εξτρέμ Μπρούμα αποκτήθηκε για βασικός και πλησιάζουμε στα μέσα Δεκεμβρίου και δεν έχει φανεί ακόμα αγωνιστικά. Και φυσικά δεν έχει προσφέρει.
Έχοντας δύο μυϊκούς τραυματισμούς έμεινε πίσω και τώρα εκτιμάται πως μες στον Δεκέμβριο θα επανέλθει. Εκεί όπου θα κριθεί για τα καλά αγωνιστικά. Θα περάσει τις αγωνιστικές του... εξετάσεις. Εάν και τότε δεν μπορέσει να ανταποκριθεί τότε τίποτα δεν αποκλείεται.
Ο Μπρούμα φέτος έχει παίξει σε 2 ματς πρωταθλήματος και όχι 90λεπτα. Αγωνίστηκε και σε δύο ματς του Champions League. Έδειξε κάποια καλά στοιχεία αλλά έως εκεί.
Στο πρωτάθλημα ο Αρμίντο Μπρούμα έχει 119 λεπτά σε 2 αγώνες (σε άλλο στατιστικό της Λίγκας αναφέρεται στα 115 λεπτά αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία). Είχε 4 τελικές χωρίς γκολ και δεν έχει ασίστ. Έχει 2 κλεψίματα, 4 πάσες, 7 λάθη, 1 φάουλ κατά και κανένα φάουλ υπέρ. Στον Ολυμπιακό ως γνωστόν ήρθε ως δανεικός. Σαφώς πλην των Βινάγκρε και Μπρούμα υπάρχουν και άλλες προσθήκες που δεν έχουν... πιάσει όπως του Πέπε. Έχει διαφορά όμως μία μεταγραφή από έναν δανεικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα