Παναθηναϊκός: Η βροχή έκλεισε τους «πράσινους» στο γυμναστήριο

Παναθηναϊκός: Η βροχή έκλεισε τους «πράσινους» στο γυμναστήριο

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Η βροχή έκλεισε τους «πράσινους» στο γυμναστήριο

bet365

Με εξαίρεση τους ποδοσφαιριστές που την Τετάρτη είχαν κάνει αποφόρτιση και σήμερα βγήκαν στο γήπεδο, οι καιρικές συνθήκες διαφοροποίησαν το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Από νωρίς το πρωί η Αττική πλήττεται από ισχυρή βροχόπτωση και καιρικά φαινόμενα που κατά διαστήματα είναι αρκετά έντονα.

Αυτό προκάλεσε και την αλλαγή στο πρόγραμμα που επρόκειτο να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Γ.Καλαφάτης» το πρωί της Πέμπτης.

Η βροχή σε συνδυασμό με την χαλαζόπτωση έκλεισε τους «πράσινους» στο γυμναστήριο όπου έκαναν ασκήσεις, ενώ, στο γήπεδο για να δουλέψουν υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι μετά το πιο χαλαρό πρόγραμμα αποφόρτισης που ακολούθησαν την Τετάρτη, βγήκαν μονάχα οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης, αλλά και ο Αγιούμπ που είχε απουσιάσει λόγω γαστρεντερίτιδας.

Κλινήρης παρέμεινε ο Καραγιάννης, θεραπεία έκανε ο Σαβιέρ, ατομικό οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Σέχου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα