Άρης: Μπήκε ο Τζέγκο, στα «πιτς» ο Σάκιτς

Άρης: Μπήκε ο Τζέγκο, στα «πιτς» ο Σάκιτς

Gazzetta team
Άρης: Μπήκε ο Τζέγκο, στα «πιτς» ο Σάκιτς

bet365

Ο Τζέιμς Τζέγκο συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (9/12) προπόνησης και μπήκε στο πλάνο του Άκη Μάντζιου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τον Εμάνουελ Σάκιτς.

Ο Αυστριακός συνεχίζει να αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον τεχνικό του Άρη καθώς και σήμερα (9/12) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και πλέον υπάρχει φόβος απουσίας του στο ντέρμπι (13/12, 19:30) με τον ΠΑΟΚ. Αντιθέτως, ο Τζέιμς Τζέγκο μπήκε στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή του. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε.

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων με μπάλα. Ο Τζέιμς Τζέγκο συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της σημερινής προπόνησης, ενώ ο Εμάνουελ Σάκιτς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα. Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα