ΠΑΟΚ: Ο Τζόλης πουλάει περισσότερο από Βιεϊρίνια, Ζίβκοβιτς και… Γκαρσία!

ΠΑΟΚ: Ο Τζόλης πουλάει περισσότερο από Βιεϊρίνια, Ζίβκοβιτς και… Γκαρσία!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Τζόλης πουλάει περισσότερο από Βιεϊρίνια, Ζίβκοβιτς και… Γκαρσία!

bet365

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει να τρελαίνει με τα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων κατορθώματά του. Η φανέλα του είναι Νο1 στις πωλήσεις της «ασπρόμαυρης» μπουτίκ!

Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό! Η φανέλα ενός 18χρονου ποδοσφαιριστή, που πέρσι τέτοιο καιρό δεν τον γνώριζαν παρά λίγοι άνθρωποι, έχει φτάσει να είναι Νο1 σε πωλήσεις στην «ασπρόμαυρη» μπουτίκ!

Ο Χρήστος Τζόλης, το παιδί-θαύμα του «Δικεφάλου» και του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει κατορθώσει να κερδίσει την εκτίμηση και την συμπάθεια των φίλων του ΠΑΟΚ, που του το δείχνουν με τέτοιες επιδόσεις σ’ ότι αφορά τις πωλήσεις των επίσημων εμφανίσεων ακόμη και στην εποχή της πανδημίας και του lockdown.

Στη φετινή, ιδιαίτερη λόγω των συνθηκών, «μάχη της φανέλας ο Άντρια Ζίβκοβιτς αποδεικνύεται, επίσης, σημαντικός «παίκτης». Ο Σέρβος επιθετικός έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση των πωλήσεων.

Μέχρι και πέρσι η φανέλα με τις top πωλήσεις ήταν αυτή του Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος αρχηγός είχε μεγάλο σουξέ στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» οπαδών, κάτι που διαχρονικά συμβαίνει με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά η φανέλα με το όνομα «Garcia» στην πλάτη είναι trend στην μπουτίκ του «Δικεφάλου» και συνεχίζει να πουλάει ικανοποιητικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα