Εφέσεων: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα της ΑΕΛ για αναβολή και Ξάνθης για πιο μεγάλη αίθουσα!

Δημήτρης Τομαράς
Εφέσεων: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα της ΑΕΛ για αναβολή και Ξάνθης για πιο μεγάλη αίθουσα!

bet365

Ο εκπρόσωπος του Αλέξη Κούγια ζήτησε αναβολή της εκδίκασης στην Εφέσεων για να παραστεί ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ και η Ξάνθη αιτήθηκε πιο μεγάλη αίθουσα αλλά και τα δύο αιτήματα απορρίφθηκαν!
Η Επιτροπή Εφέσεων εκδικάζει αυτήν την ώρα την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ - Ξάνθης, ωστόσο πριν να αρχίσει η διαδικασία ο εκπρόσωπος του κ. Κούγια, που ήταν στην αίθουσα, ζήτησε αναβολή γιατί ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ ήταν σε δίκη στα Χανιά και θέλει να δώσει το παρών στην εκδίκαση. Στη συνέχεια η Ξάνθη αιτήθηκε φυσική παρουσία των νομικών της εκπροσώπων και μία πιο μεγάλη αίθουσα (εάν ήταν εφικτό μία αίθουσα στο Εφετείο Αθηνών) για να είναι άπαντες παρόντες εκεί. Απορρίφθηκαν και τα δύο αιτήματα.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED