Εφέσεων: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα της ΑΕΛ για αναβολή και Ξάνθης για πιο μεγάλη αίθουσα!

Δημήτρης Τομαράς
Εφέσεων: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα της ΑΕΛ για αναβολή και Ξάνθης για πιο μεγάλη αίθουσα!

bet365

Ο εκπρόσωπος του Αλέξη Κούγια ζήτησε αναβολή της εκδίκασης στην Εφέσεων για να παραστεί ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ και η Ξάνθη αιτήθηκε πιο μεγάλη αίθουσα αλλά και τα δύο αιτήματα απορρίφθηκαν!
Η Επιτροπή Εφέσεων εκδικάζει αυτήν την ώρα την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ - Ξάνθης, ωστόσο πριν να αρχίσει η διαδικασία ο εκπρόσωπος του κ. Κούγια, που ήταν στην αίθουσα, ζήτησε αναβολή γιατί ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ ήταν σε δίκη στα Χανιά και θέλει να δώσει το παρών στην εκδίκαση. Στη συνέχεια η Ξάνθη αιτήθηκε φυσική παρουσία των νομικών της εκπροσώπων και μία πιο μεγάλη αίθουσα (εάν ήταν εφικτό μία αίθουσα στο Εφετείο Αθηνών) για να είναι άπαντες παρόντες εκεί. Απορρίφθηκαν και τα δύο αιτήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα