Τόρζε στο gazzetta.gr: «Ουδέποτε είπα κάτι προσβλητικό ή κακό για την ΑΕΛ»

Τόρζε στο gazzetta.gr: «Ουδέποτε είπα κάτι προσβλητικό ή κακό για την ΑΕΛ»

Gazzetta team
Τόρζε στο gazzetta.gr: «Ουδέποτε είπα κάτι προσβλητικό ή κακό για την ΑΕΛ»

bet365

Ο 31χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε στο gazzetta.gr πως δεν αποτυπώθηκαν σωστά τα λεγόμενά του σε ΜΜΕ της χώρας του και για αυτό προκλήθηκε σύγχυση

Ολυμπιακός - Πόρτο: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Γκάμπριελ Τόρζε έχει φύγει από την ΑΕΛ, όμως χθες (8/12) βρέθηκε ξανά στο «επίκεντρο», με αφορμή ορισμένες δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν σε ΜΜΕ της πατρίδας του. Οπου σύμφωνα με αυτές ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός έλεγε πως δεν συνέχισε στους «βυσσινί» λόγω οφειλών που υπήρχαν προς το πρόσωπό του. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας που εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του και υπήρξε «θέμα».

Ομως ο 31χρονος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε μέσω του gazzetta. gr πως ουδέποτε είπε κάτι μεμπτό για τη Λάρισα και ότι τα λεγόμενά του δεν αποτυπώθηκαν σωστά. «Ποτέ δεν ανέφερα κάτι προσβλητικό ή κακό για την ΑΕΛ. Είχα μία πολύ καλή συνεργασία με όλους. Τον πρόεδρο κύριο Κούγια, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους συμπαίκτες μου, τους εργαζόμενους στην ομάδα, με όλους. Ουδέποτε ανέφερα πως δεν πληρώθηκα. Αυτό που είπα είναι πως κάναμε μία συμφωνία για να λύσουμε τη συνεργασία μας προς όφελος και των δύο πλευρών. Το πρόβλημα δεν ήταν οικονομικό και έχω ήδη συμφωνήσει να πάρω τα χρήματά μου σε τρεις δόσεις, τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του επόμενου έτους (σ.σ. του 2021», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος.

Και συνέχισε. «Επιπλέον αυτό που ανέφερα ήταν πως όλες οι ομάδες στον κόσμο αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της πανδημίας και κάποιες φορές πρέπει να αποδεχόμαστε και ορισμένες καθυστερήσεις. Αυτό και όχι κάτι ειδικό για την ΑΕΛ. Αναφερόμουν σε κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και ελπίζω να έχει μία καλή σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα