ΑΕΛ: «Θα συμμετάσχουμε ως διάδικοι στην δίκη περί πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Θα συμμετάσχουμε ως διάδικοι στην δίκη περί πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης»

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ γνωστοποίησε πως θα συμμετάσχει ως διάδικος στην δίκη περί πολυιδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής: «Πριν από λίγο μας επιδόθηκε κλήτευση, όπου καλούμεθα να συμμετάσχουμε ως διάδικοι στη δική περί της πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ Ξάνθη, η οποία όπως προ ολίγου ενημερωθήκαμε θα αρχίσει αυριο στις 15:00 στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αύριο θα ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της υποθέσεως, διότι ο Πρόεδρος, ιδιοκτήτης και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας είναι συνήγορος υπερασπίσεως στο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων Χανίων κατηγορουμένου, ο οποίος κατηγορείται για σοβαρότητα ποινικά αδικήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα