ΑΕΛ: «Θα συμμετάσχουμε ως διάδικοι στην δίκη περί πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Θα συμμετάσχουμε ως διάδικοι στην δίκη περί πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης»

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ γνωστοποίησε πως θα συμμετάσχει ως διάδικος στην δίκη περί πολυιδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής: «Πριν από λίγο μας επιδόθηκε κλήτευση, όπου καλούμεθα να συμμετάσχουμε ως διάδικοι στη δική περί της πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ Ξάνθη, η οποία όπως προ ολίγου ενημερωθήκαμε θα αρχίσει αυριο στις 15:00 στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αύριο θα ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της υποθέσεως, διότι ο Πρόεδρος, ιδιοκτήτης και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας είναι συνήγορος υπερασπίσεως στο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων Χανίων κατηγορουμένου, ο οποίος κατηγορείται για σοβαρότητα ποινικά αδικήματα».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED