Το ημίωρο «φωτιά» του Παναιτωλικού (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Το ημίωρο «φωτιά» του Παναιτωλικού (vids)

bet365

Οι «κυανοκίτρινοι» πήραν χθες την πρώτη νίκη της σεζόν, μέχρι το 30’ είχαν ήδη βρει δίχτυα, μετρούσαν 2 δοκάρια και μέσω του Wyscout ας δούμε ορισμένα «ευρήματα» από τα πεπραγμένα τους
Την πρώτη του νίκη στη σεζόν έκανε χθες (7/12) ο Παναιτωλικός, καθώς κέρδισε 2-1 την ΑΕΛ και πήρε… μπρος. Τα «καναρίνια» ήταν καταιγιστικά στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως μέχρι το 30’, το χρονικό σημείο όπου και ο Αριγίμπι στάθηκε άτυχος στη 2η εκτέλεση πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Ντίαζ από τον Μπέρτο (στην πρώτη απέκρουσε ο Ναγκί).
Μέχρι τότε είχαν ήδη βρει δίχτυα μία φορά (με τον Βέργο στο 16’), είχαν ακόμη ένα δοκάρι ξανά με τον Αριγίμπι (στο 7’ με κεφαλιά), ήταν «εγκατεστημένοι» στο μισό των «βυσσινί» και έκαναν μακράν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση.
Η εικόνα τους στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης αποτελεί πλέον «οδηγό» για το μέλλον και ας δούμε μέσω του Wyscout ορισμένα πεπραγμένα τους στον αγωνιστικό χώρο.
*Το ποσοστό τους στις πετυχημένες μεταβιβάσεις ήταν πάρα πολύ υψηλό και ανήλθε στα επίπεδα του 86,05%. Συνολικά είχε 147 σωστές σε 172 που επιχείρησε.
*Μάλιστα σε αυτό το διάστημα είχαν και 7/13 στο επιθετικό τους τρίτο, αντίστοιχο αμυντικό των «βυσσινί».
*Εκλεισαν το ημίωρο με κατοχή μπάλας 54,65%.
*Επαιξαν πολύ με τα δύο του μπακ, τους Ντάλσιο και Τζανακάκη. Είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτό το διάστημα ο πρώτος προσπάθησε να βρει 6 φορές τον φορ Βέργο. Ο Πορτογάλος ήταν πολύ καλός.
*Αμφότεροι επιχείρησαν μέχρι το ημίωρο 6 γεμίσματα, 4 ο Τζανακάκης και 2 ο Ντάλσιο. Μάλιστα από τα πόδια του πρώτου ξεκίνησε το δοκάρι του Αριγίμπι στο 7’.
*Η ομάδα δεν δέχθηκε τελική.
*Εκανε 20 ανακτήσεις κατοχής, εκ των οποίων οι 9 ήταν από το δίδυμο των Ταχάρ, Ντίαζ (5 και 4 αντίστοιχα), δείγμα του πρέσινγκ που ασκούσε στον άξονα. Μάλιστα ο Ουρουγουανός σκόραρε στα πρώτα λεπτά σε ανάλογη φάση, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.
Όλα τα παραπάνω αποτυπώνουν ανάγλυφα πως ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίωρο της χθεσινής αναμέτρησης έδειξε πως τα «καναρίνια» διαθέτουν ποιότητα και πολλές δυνατότητες. Πλέον απομένει να συνεχίσουν σε ανάλογο τέμπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα