Ντάγκερσταλ: «Πολύ καλό βήμα να πήγαινα στον Ολυμπιακό»

Ντάγκερσταλ: «Πολύ καλό βήμα να πήγαινα στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ντάγκερσταλ: «Πολύ καλό βήμα να πήγαινα στον Ολυμπιακό»

bet365

O στόπερ της Νόρκεπινγκ, Φίλιπ Ντάγκερσταλ μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τόνισε πως θα ήταν καλό βήμα να πήγαινει στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με το SportExpressen ο Φίλιπ Ντάγκερσταλ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και θα φύγει από την Νόρκεπινγκ. Ο σκάουτ των Πειραιωτών Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο τον είδε από κοντά στο ματς κόντρα στην ΑΙΚ, με τον παίκτη να στέκεται στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

«Θέλω να βρω κάτι άλλο. Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.. Πρέπει να βελτιωθώ σαν παίκτης. Έχω ακούσει για τον Ολυμπιακό που ήρθε να με δει. Όμως αυτό είναι αρκετά διαφορετικό από το να πάρω μεταγραφή στην ομάδα. Αλλά σίγουρα έχω ακούσει πως ήταν εδώ και το ενδιαφέρον τους είναι πραγματικό από έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Θα ήταν πολύ καλό βήμα να πήγαινα στον Ολυμπιακό, είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος, είναι μια καλή ομάδα και θα μπορούσα να με φανταστώ εκεί», ανέφερε.

Φέτος ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί 29 φορές στο πρωτάθλημα Σουηδίας και έχει αξία 1 εκατ. ευρώ στο transfermarkt. Έχει παίξει και 2 φορές με την εθνική Σουηδίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα