Άρης: Η αναγκαία επιστροφή του Σάκιτς και ο Τζέγκο

Άρης: Η αναγκαία επιστροφή του Σάκιτς και ο Τζέγκο

Gazzetta team
Άρης: Η αναγκαία επιστροφή του Σάκιτς και ο Τζέγκο

bet365

Ο Άρης μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του ντέρμπι (13/12, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» και σε πρώτη φάση ο Άκης Μάντζιος ελπίζει στην επιστροφή των τραυματιών.

Ο προπονητής του Άρη περιμένει το ιατρικό δελτίο ούτως ώστε να ξέρει αν μπορεί να υπολογίζει στους Τζέιμς Τζέγκο, Εμάνουελ Σάκιτς. Ο Αυστραλός μέσος απουσίασε από τους δύο τελευταίους αγώνες με Λάρισα και Ατρόμητο καθώς (λόγω τραυματισμού στη γάμπα) δεν συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Σάκιτς έχει έναν ερεθισμό στον μηνίσκο, αποφασίστηκε να προστατευτεί στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και μένει να φανεί αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του στην προετοιμασία για το ντέρμπι.

Μέσα από την αγωνιστική παρουσία του Λούκας Σάσα, οι «κίτρινοι» κάλυψαν το κενό του Τζέγκο στη μεσαία γραμμή, δεν ίσχυσε όμως το ίδιο και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Είναι φανερό ότι ο Κριστιάν Γκάνεα δεν έχει προσαρμοστεί στη λογική της ομάδας, θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο και ως εκ τούτου η επιστροφή του Σάκιτς είναι επιβεβλημένη δεδομένου του ότι ο ΠΑΟΚ βασίζεται κατά μεγάλο ποσοστό στη δράση των δύο ακραίων επιθετικών του και ειδικά του Ζίβκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα