Σάντσες: «Η ομάδα έχει βελτιωθεί, σημαντική για την συνέχεια η νίκη»

Gazzetta team
Σάντσες: «Η ομάδα έχει βελτιωθεί, σημαντική για την συνέχεια η νίκη»

bet365

Στην βελτίωση του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Φακούντο Σάντσες με τον Αργεντίνο να τονίζει επίσης το 2-1 επί της ΑΕΚ είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την συνέχεια.

Ο Σάντσες μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ: «Η ομάδα έχει βελτιωθεί. Όπως είχαμε πει στην αρχή έπρεπε να κάνουμε δουλειά να βελτιωθούμε. Νέοι παίκτες, όλοι έχουμε προσαρμοστεί ως σύνολο. Ο αγώνας μας βοήθησε να δούμε πως τα καταφέρνουμε κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο. Η ΑΕΚ έχει καλή επίθεση και αναγκαστήκαμε να αμυνθούμε. Καταφέραμε σημαντική νίκη την αξίζαμε, μένουν δύο αγώνες κι αυτοί ελπίζουμε να εξελιχθούν καλά».

Για το τι άλλαξε στα τελευταία λεπτά: «Στο πρώτο μέρος γνωρίζαμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε, την ποιότητα των επιθετικών της ΑΕΚ, ξέραμε πώς να επιτεθούμε κι εμείς. Δώσαμε ένταση, πετύχαμε τα γκολ. Ξέραμε πως θα αντιδράσουν και θα πιέσουν. Κι εμείς αναγκαστήκαμε να πάμε λίγο πίσω. Όλα αυτά δείχνουν πως χρειαζόμαστε βελτίωση αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο».

Για το αν αλλάζει η ψυχολογία μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα: «Πραγματικά είναι σημαντικό επίτευγμα αυτή η νίκη. Δουλέψαμε και δουλεύουμε πάρα πολύ. Υπήρχαν αγώνες που δεν πήραμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά, θυμηθήκαμε φάσεις και τρόπους απ’ το δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό. Συνεχίζουμε έτσι να αξιοποιήσουμε αυτούς τους βαθμούς, κοιτώντας τα επόμενα ματς να συνεχίσουμε το ίδιο καλά».

Για τη… μονομαχία με τον Ινσούα: «Κάπως… Κατά κάποιο τρόπο θυμηθήκαμε αναμετρήσεις μας απ’ την Αργεντινή που είναι έντονο Πρωτάθλημα. Έχουμε ίδια χαρακτηριστικά, ήμασταν αντίπαλοι για τη διάρκεια του αγώνα. Τώρα είμαστε φίλοι μπορούμε να πάμε να κάνουμε ασάδο (κρέατα στη σχάρα)»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα