Ράσταβατς: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς» (vid)

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς» (vid)

bet365

Ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μετά τη χαμένη ευκαιρία του Κρέσπι

Στο χρονικό σημείο όπου ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στάθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την ήττα (2-0) του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Και αυτό γιατί οΤζόλης βρήκε δίχτυα μετά τη χαμένη ευκαιρία του Κρέσπι. «Πιστεύω ότι στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς. Ήμασταν άτυχοι σε κάποιες στιγμές. Άτυχη στιγμή ήταν για παράδειγμα όταν δε σκοράραμε στην καλύτερη μας ευκαιρία και δεχτήκαμε γκολ στην αμέσως επόμενη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τον ΠΑΟΚ τόσο καλά όσο στο πρώτο μέρος. Και δεν είχαμε», είπε αρχικά ο κόουτς των Αρκάδων στη NOVA.

Και συνέχισε για το ματς με τον Βόλο που ακολουθεί. «Το επόμενο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό, διαφορετικός αντίπαλος, διαφορετική ποιότητα αντιπάλους. Επίσης, παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε καλύτερη επίθεση και σε γενικές γραμμές αυτό θέλουμε, να επιτεθούμε περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα