ΑΕΛ: Επιστρέφουν Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (pic)

ΑΕΛ: Επιστρέφουν Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (pic)

Gazzetta team
ΑΕΛ: Επιστρέφουν Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (pic)

bet365

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός και ο Σέρβος χαφ υπολογίζονται για το αυριανό ματς του Αγρινίου. Εκτός ο Πλατέλλας
Στην αποστολή της ΑΕΛ για το αυριανό (6/12) παιχνίδι της με τον Παναιτωλικό συμπεριλήφθηκαν οι Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς που απουσίαζαν κόντρα στον Αρη. Ο δεύτερος δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το πρόβλημά του 100%, αλλά είναι πιθανό να παίξει. Εκτός έμεινε ο Πλατέλλας που χτύπησε στην αναμέτρηση της Τετάρτης όπως και για διάφορους λόγους οι Σουλούκος, Στοϊνοβιτς, Μιλιτιάδης, Αγγελούλης, Φουρκιώτης, Γρηγοροπουλος, Γκοτζαμανίδης, Νούνιτς Νικολιας,Χαλάτσης, αλλά και ο Κωστή που δεν υπολογίζεται.
Οι «εκλεκτοί» του Τάτση είναι οι εξής: Ναγκί, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Μαϊδανός, Ζίζιτς, Στελιάνο, Μιχαήλ, Δάκτυλλας, Τρούγιτς, Σπαρβ, Γλυνός, Κοτσιανούλης, Λεφάκης, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Πινακάς, Γιουνές, Ζαχαράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα