Μακέντα για την αντίδραση με το μπουκάλι: «Δεν έχω κάτι με τον Μπόλονι»

Gazzetta team
Μακέντα για την αντίδραση με το μπουκάλι: «Δεν έχω κάτι με τον Μπόλονι»

bet365

Ο Μακέντα αναφέρθηκε στο ξέσπασμά του στο ματς με τον Ατρόμητο, κάνοντας σαφές ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Μπόλονι.

Ο Μακέντα μίλησε για τα νεύρα που είχε από τον τρόπο που έπαιξε τόσο ο ίδιος όσο κι η ομάδα στο ματς με τον Ατρόμητο.

«Νομίζω ότι το θέμα ήδη έχει ξεκαθαριστεί εσωτερικά. Όπως ήδη έχω πει και την εσωτερική συζήτηση που έγινε, δεν υπήρξε πρόβλημα με οποιονδήποτε. Δεν έχω κάτι εναντίον του προπονητή και αυτό έγινε εξαιτίας του τρόπου που παίζαμε και του τρόπου που έπαιζα. Αυτό είναι», είπε αρχικά ο Ιταλός και συνέχισε:

«Υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις όταν δεν βγαίνει κάτι στο παιχνίδι και είναι κάτι που έχει μείνει στο παρελθόν. Ήδη το έχω ξεκαθαρίσει με τον προπονητή και έγινε άμεσα. Η αντίδραση ήταν εξαιτίας του τρόπου που παίζαμε και όταν αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις, τότε βγαίνουν αυτές οι αντιδράσεις».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED