Μουνίθ: «Δεν γίνεται να χάνουμε τέτοια ματς» (vid)

Μουνίθ: «Δεν γίνεται να χάνουμε τέτοια ματς» (vid)

Gazzetta team
Μουνίθ: «Δεν γίνεται να χάνουμε τέτοια ματς» (vid)

bet365

Ο Χουάν Μουνίθ, τόνισε πως ο Ατρόμητος δε γίνεται να χάνει έτσι τους βαθμούς μετά το 2-2 με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Η μοναδικοί υπεύθυνοι είμαστε εμείς και κανένας άλλος. Λίγο το γεγονός πως η ομάδα χαλάρωσε, λίγο το γεγονός πως τους δώσαμε περισσότερη εμπιστοσύνη απ' όσο θα έπρεπε ήρθε αυτό το 2-2. Ίσως και το γεγονός πως έπαιξαν την Τετάρτη μας έκανε να πιστεύουμε πως θα είναι κουρασμένοι. Σαφώς δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι, είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με αυτό που συνέβη. Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι ούτε με τον βαθμό, αλλά ούτε και με τους βαθμούς που έχουμε μαζέψει γι' αυτό πρέπει να παλέψουμε διπλά στη συνέχεια».

Για το γκολ που σημείωσε: «Περισσότερο πρέπει να εστιάσουμε στην ομάδα κι όχι σε μένα. Στο γεγονός πως δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και πως δεν τους πήραμε. Δεν γίνεται να χάνουμε τέτοια ματς, εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε».

Για την συνέχεια: «Το πιο σημαντικό που εμείς θα κοιτάξουμε, είναι εδώ στην έδρα μας να κερδίζουμε τα παιχνίδια κι όχι να παίρνουμε έναν βαθμό. Δε γίνεται να χάνουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, που προηγούμαστε 2-0, που παίζουν με 10 παίκτες και ο αντίπαλος είναι κουρασμένος από παιχνίδι την Τετάρτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα