Βόλος: «Μαρινάκη μην μικραίνεις τον Ολυμπιακό, αυτά που έγιναν στο ημίχρονο δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά»

Gazzetta team
Βόλος: «Μαρινάκη μην μικραίνεις τον Ολυμπιακό, αυτά που έγιναν στο ημίχρονο δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά»

bet365

Ο Βόλος με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, επιτίθεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τονίζει πως «αυτά που έγιναν απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο ημίχρονο, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά».
Σε εξέλιξη είναι το ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο και οι φιλοξενούμενοι εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρουν πως στην ανάπαυλα υπήρξαν γεγονότα που «δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά». Παράλληλα «επιτέθηκε» και στον ισχυρό άνδρα των «ερυθρολεύκων» Βαγγέλη Μαρινάκη.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αναμφίβολα ο Ολυμπιακός Πειραιώς είναι μια μεγάλη ομάδα. Μεγαλύτερη από τον Βόλο, που όμως είναι μια περήφανη ομάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός σώνει και καλά πρέπει, με κάθε τρόπο, να κερδίζει. Αυτά που έγιναν απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο ημίχρονο, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.

Βαγγέλη Μαρινάκη έχεις συμβάλλει στο να είναι ο Ολυμπιακός μια μεγάλη ομάδα, αλλά μην την μικραίνεις με τέτοιες συμπεριφορές. Κερδίστε, αλλά όχι έτσι…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα