Μανούσος: «Να αγαπάτε τους δικούς σας ανθρώπους»

Μανούσος: «Να αγαπάτε τους δικούς σας ανθρώπους»

Gazzetta team
Μανούσος: «Να αγαπάτε τους δικούς σας ανθρώπους»

bet365

Ο Γιώργος Μανούσος πέρασε δύσκολες οικογενειακές στιγμές το προηγούμενο διάστημα και μίλησε για το ξέσπασμά του μετά το τέρμα του επί του Άρη, στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Αδρανήσαμε σε δύο φάσεις αν και με παίκτη παραπάνω, όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ μας έπιασε μια ταραχή κι αντί να βγούμε να πιέσουμε τον αντίπαλο πιο ψηλά και να καταφέρουμε να σκοράρουμε ένα τρίτο γκολ για να είμαστε πιο άνετα, δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ τρίτο και καταρρεύσαμε. Ήταν λάθος, πρέπει να δουλέψουμε λίγο παραπάνω, να γίνουμε πιο δημιουργικοί στο επιθετικό κομμάτι για να βγάζουμε πιο συχνά φάσεις. Έχουμε ομάδα και ρόστερ για να δημιουργεί παραπάνω καταστάσεις κι αυτό πρέπει να το δουλέψουμε και μέσα στο ματς».

Για το αν μπορεί να πίστεψαν πως τελείωσε το παιχνίδι στο 2-0: «Δεν θέλω να πιστεύω κάτι τέτοιο, έπρεπε να... σκοτώσουμε τον αντίπαλο στο 2-0 και όχι να δεχτούμε εμείς τέρμα. Κοιτάμε μπροστά, δυστυχώς για εμάς είναι ένα κακό αποτέλεσμα κι ας παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Προχωράμε».

Για την συνέχεια: «Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι μας αφήνει απογοήτευση. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, έπρεπε να τους πάρουμε. Υπάρχει μια δύσκολη συνέχεια, θα διορθώσουμε τα λάθη μας για να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην Τρίπολη».

Για το ξέσπασμά του μετά το γκολ του: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή για εμένα, δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου. Να δείχνετε την αγάπη σας στα άτομα σας καθημερινά γιατί τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο και από την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων. Τέλος καλό όλα καλά για εμένα, δόξα τω Θεό προχωράμε παρακάτω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα