Ηλιάδης: «Δουλεύουμε, θα βγει στο γήπεδο» (vid)

Ηλιάδης: «Δουλεύουμε, θα βγει στο γήπεδο» (vid)

Gazzetta team
Ηλιάδης: «Δουλεύουμε, θα βγει στο γήπεδο» (vid)

bet365

Ο αμυντικός της ΑΕΛ έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον των «βυσσινί» και στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης του Αγρινίου που ακολουθεί

«Μονόδρομο» για την ΑΕΛ χαρακτήρισε ο Ηλιάδης τη νίκη στο Αγρίνιο στο ματς με τον Παναιτωλικό (7/12), μέσω του καναλιού των «βυσσινί». Οπου και έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον των «βυσσινί». «Σίγουρα το παιχνίδι με τον Άρη βάση του σκορ είναι κάτι που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Νομίζω μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, αλλά όταν χάνεις 3-0 δε μπορείς να το πεις αυτό. Η ομάδα πιστεύω πως είναι σε καλό δρόμο, δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Νομίζω αργά ή γρήγορα θα βγει και μέσα στο γήπεδο αυτό», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είμαστε 100% έτοιμοι! Γυρνάνε και τα παιδιά που ήταν απόντες στο παιχνίδι με τον Άρη και νομίζω ότι η νίκη είναι μονόδρομος και νομίζω ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό να επιτευχθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα