Απόλλων Σμύρνης: Ο Κολ από παγκίτης έγινε πλέον «κολόνα» (vid)

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Ο Κολ από παγκίτης έγινε πλέον «κολόνα» (vid)

bet365

Ο Αργεντινός χαφ στα πρώτα ματς της σεζόν ήταν «ρεζέρβα» αλλά ξεκίνησε βασικός στα τελευταία τρία όπου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έμεινε αήττητη
Στην μπάλα τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή και αυτό που λένε ορισμένες φορές οι προπονητές πως θέλουν ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές τους μπορεί να ακούγεται «τετριμμένο» αλλά αντανακλά την πραγματικότητα. Από τη μία στιγμή στην άλλη ενδέχεται να βρεθεί κάποιος από την... εξέδρα στο αρχικό σχήμα και να αρπάξει την ευκαιρία.
Μία «τρανή» απόδειξη προβάλει ο Ισραελ Κολ. Ο Αργεντινός χαφ αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, έπαιζε στην Παναχαϊκή, ήταν βασικός για όσο διάστημα είχαμε δράση στη Super League 2 (11 συμμετοχές/1 γκολ), αλλά η νέα χρονικά τον βρήκε στον πάγκο.
Στα πρώτα 6 παιχνίδια βρέθηκε μόνο μία φορά στο αρχικό σχήμα (στο Φάληρο) και ο συνολικός χρόνος συμμετοχής του ήταν μόλις 136 λεπτά!
Από τα τέλη του Νοεμβρίου όμως όλα άλλαξαν. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» φιλοξενήθηκε τότε στο Περιστέρι και ο 27χρονος ήταν για 2η φορά στην ενδεκάδα της. Εκτοτε δεν βγήκε ποτέ. Βασικός τόσο στην Τρίπολη λίγες ημέρες μετά όσο και στον αγώνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου με το Βόλο. Και στα 3 η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έχασε, ενώ στο τελευταίο αντικαταστάθηκε με το σκορ 3-1 υπέρ της (έληξε 3-3).
Μάλιστα ο Αργεντινός πολλές φορές παίζει στα άκρα και όχι στον άξονα, ενώ ορισμένες άλλες αναλαμβάνει τις εκτελέσεις στις στατικές μπάλες. Οπου διαθέτει καλά χτυπήματα και από δικό του κόρνερ ο Λισγάρας είχε δοκάρι στο φινάλε της αναμέτρησης του «Θ. Κολοκοτρώνης » και «φλέρταρε» με την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ετσι ο Κολ από παίκτης αποστολής μετατράπηκε σε λιγότερο από ένα μήνα σε «κολόνα» της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και δείχνει σε θέση να βοηθήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα