Ράσταβατς: «Πρόκληση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Πρόκληση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης σχολίασε πως οι Αρκάδες θα «κυνηγήσουν» τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι της Τούμπας
Στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ θα «δοκιμαστεί» αύριο (6/12) ο Αστέρας Τρίπολης και ο Μίλαν Ράσταβατς σχολίασε πως για τους Αρκάδες είναι ένας αγώνας... πρόκληση. «Σκοπός μας σε κάθε αγώνα είναι η νίκη. Γι’ αυτήν προετοιμαζόμαστε και γι’ αυτήν προσπαθούμε μπαίνοντας στο γήπεδο. Αυτό θα κάνουμε και τώρα! Ο αντίπαλός μας είναι μια μεγάλη ομάδα, μια δυνατή ομάδα κι αυτό για εμάς αποτελεί κίνητρο, έτσι ώστε να φτάσουμε με την απόδοσή μας σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο», είπε αρχικά στη NOVA ο Σέρβος κόουτς.
Και συνέχισε. «Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα. Είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις κάτι που δεν είναι εύκολα προσιτό, αλλά βρίσκεις το κίνητρο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά πολύ καλό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι με θέληση και πίστη στην ομάδα μας. Σίγουρα νιώθουμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα φέτος και κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι ως προς το τι θα καταφέρουμε. Τώρα στο μυαλό μας είναι μια πρόκληση, το ματς με τον ΠΑΟΚ και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα