Μπέος: «Τα έβαλαν με τον ερασιτέχνη γιατί έδωσε το γήπεδο, γι' αυτό πήγαν τον Πανιώνιο εκεί»

Gazzetta team
Μπέος: «Τα έβαλαν με τον ερασιτέχνη γιατί έδωσε το γήπεδο, γι' αυτό πήγαν τον Πανιώνιο εκεί»

bet365

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε για το περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη.

Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αναφερόμενος στο περιστατικό με την εισβολή των ατόμων στο γήπεδο του Πανιωνίου όταν ο Βόλος πραγματοποιούσε την προπόνησή του εκεί, τόνισε:

«Πήρα για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Δεν έγινε κανένα επεισόδιο, ούτε βρέθηκαν 40 άτομα στη Νέα Σμύρνη. Ήταν 10 άτομα οπαδοί του Πανιωνίου στα γραφεία του ερασιτέχνη, οι οποίοι τα σπάσανε και διαμαρτυρήθηκαν επειδή παραχωρήθηκε το γήπεδο στον Βόλο», ανέφερε αρχικά προσθέτοντας:

«Είναι δικά τους ζητήματα, τα οποία δεν μας απασχολούν. Τα βάλανε με τον ερασιτέχνη επειδή έδωσε το γήπεδο. Αυτοί είναι, γι’ αυτό πήγαν τον Πανιώνιο εκεί που βρίσκεται. Η ομάδα του Βόλου δεν έχει κανένα παράπονο για τη φιλοξενία και αφού ολοκλήρωσε την προπόνηση, έφυγε κανονικά για το ξενοδοχείο. Είναι μεταξύ τους θέματα, ας τα λύσουν μόνοι τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα