Ατρόμητος: Επιστροφή Σάλομον, εκτός ο Ραμπέλο με Άρη

Gazzetta team
Ατρόμητος: Επιστροφή Σάλομον, εκτός ο Ραμπέλο με Άρη

bet365

Την αποστολή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο Περιστέρι γνωστοποίησε ο Νταμίρ Κάναντι, με τον τεχνικό του Ατρομήτου να έχει μαζί του τον Σάλομον που επέστρεψε, αλλά όχι τον τραυματία Ραμπέλο.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται αύριο Σάββατο (17:15) τον Άρη, με τους Περιστεριώτες να ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους. Στην συνέχεια ο Νταμίρ Κάναντι έκανε γνωστή την αποστολή από την οποία εκτός είναι ο τραυματία Ραμπέλο, αλλά και οι Γιακουμάκης, Στρούγγης για λόγους τακτικής. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Σάλομον που εξέτισε.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «κυανόλευκων» έχει ως εξής: «Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Άρη στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Μάτιτς, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μουνίθ και Γκάλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα