Ο Παναθηναϊκός οδηγεί τον Εμμανουηλίδη στην πόρτα της εξόδου!

Ο Παναθηναϊκός οδηγεί τον Εμμανουηλίδη στην πόρτα της εξόδου!

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός οδηγεί τον Εμμανουηλίδη στην πόρτα της εξόδου!

bet365

Ο νεαρός επιθετικός παραμένει παραγκωνισμένος, παρά τις καλοκαιρινές υποσχέσεις δεν έχει πάρει ευκαιρίες και όπως όλα δείχνουν θα αναζητήσει στο εξωτερικό την συνέχεια της καριέρας του, με το Τριφύλλι να κινδυνεύει να χάσει ένα σούπερ ελπιδοφόρο πρότζεκτ.

Πολύ κοντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ενόψει Ιανουαρίου βρίσκεται ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης! Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όπως έχουμε αναφέρει, ο Έλληνας επιθετικός έχει... εξαφανιστεί, έχει αγωνιστεί μόλις ένα εικοσάλεπτο στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ ενώ στα περισσότερα παιχνίδια βρίσκεται εκτός αποστολής.

Το καλοκαίρι και μετά τον επιτυχημένο δανεισμό του στον Πανιώνιο, ο ποδοσφαιριστής έφερε προτάσεις από το εξωτερικό. Απορρίφθηκαν όλες, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ξεκαθάρισε στην πλευρά του παίκτη πως αποτελεί ένα σούπερ ελπιδοφόρο πρότζεκτ και πως θα πάρει ευκαιρίες. Υπόσχεση που δεν τηρήθηκε.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, το μέλλον του παίκτη δεν είναι στο Τριφύλλι αλλά στο εξωτερικό. Εξάλλου, βρίσκεται σε μια ηλικία που πρέπει να παίζει και οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη τον αφήνει στάσιμο, με τον Παναθηναϊκό να κινδυνεύει να χάσει ένα σπουδαίο ταλέντο, το οποίο εδώ και μια τριετία δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα