Μπεργκ: «Περήφανοι και χαρούμενοι για τη νίκη» (vid)

Gazzetta team
Μπεργκ: «Περήφανοι και χαρούμενοι για τη νίκη» (vid)

bet365

Την χαρά για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, αναφέροντας πως αυτή η νίκη θα βοηθήσει την ομάδα του στην συνέχεια της χρονιάς.

Ο προπονητής της Ομόνοιας μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Είναι ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις. Είχαμε καλή απόδοση σήμερα όλοι συνέβαλαν για αυτό. Ήμασταν πολύ καλή σαν ομάδα. Είχαμε καλή νοοτροπία. Ήταν δύσκολη περίοδος αυτή που προηγήθηκε, διάφορα παράξενα πράγματα είχαν γίνει. Επιτέλους ήρθε η νίκη κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι καλή για την ψυχολογία μας αυτή η νίκη.

Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για τη νίκη. Έχουμε πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη όμως πολύ σημαντικό είναι και το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν παύει από το να είναι σημαντική η πορεία στην Ευρώπη. Όλοι δουλεύουν σκληρά για να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Ηταν μια σημαντική νίκη και ιστορική γιατί είναι πρώτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το να πάρουμε αυτή τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και στην κατάσταση στην οποία είμαστε… είναι μεγάλη νίκη. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου με τον τρόπο που έπαιξαν».

SUPERLEAGUE NEWS FEED