Ατρόμητος: Ανακοίνωσε συμφωνία με νέο βασικό χορηγό

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε συμφωνία με νέο βασικό χορηγό

Gazzetta team
Ατρόμητος: Ανακοίνωσε συμφωνία με νέο βασικό χορηγό

bet365

Τον νέο της μεγάλο χορηγό ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος την Πέμπτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη επίσημης συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 με τη NetBet.

Μια από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα θα στηρίξει τη φετινή́ σεζόν την αγαπημένη μας ομάδα, σε μια συνεργασία που θα αποφέρει μόνο επιτυχίες και για τις δυο πλευρές.

Με τη σύναψη αυτής της συμφωνίας η NetBet αποδεικνύει την αφοσίωση της στη στήριξη του υγιούς αθλητισμού́ μέσω της φανέλας του Ατρομήτου που τα τελευταία χρόνια αποτελεί́ μια από́ τις κορυφαίες δυνάμεις στο ελληνικό́ ποδόσφαιρο εκπροσωπώντας έναν από τους πολυπληθέστερους Δήμους της Αττικής και της Ελλάδας. Άλλωστε το brand της NetBet δραστηριοποιείται σε πολλές αγορές παγκοσμίως, με ιδιαίτερη παρουσία στις ρυθμιζόμενες αγορές όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία, στην Ιταλία και στη Ρουμανία.

Η πρεμιέρα της νέας αυτής συνεργασίας με το λογότυπο του Μεγάλου Χορηγού «NetBet» στη φανέλα του Ατρομήτου θα γίνει στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, απέναντι στην ΠΑΕ Άρης στις 17.15».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα