Ντουρμισάι: «Δεν μας βγήκε το παιχνίδι» (vid)

Ντουρμισάι: «Δεν μας βγήκε το παιχνίδι» (vid)

Gazzetta team
Ντουρμισάι: «Δεν μας βγήκε το παιχνίδι» (vid)

bet365

Ο φορ της ΑΕΛ σχολίασε πως οι «βυσσινί» δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που έκαναν κόντρα στον Αρη

Στο ότι η ΑΕΛ δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στάθηκε ο Φιόρι Ντουρμισάι, μετά την ήττα (3-0) που γνώρισαν οι «βυσσινί» από τον Αρη. «Είχαμε ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε, αν είχαμε σκοράρει θα υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση από τις δύο ομάδες, ο Άρης αν δεχόταν γκολ θα ήταν διαφορετικός, όμως είναι από τις καλύτερες ομάδες και δεν είναι άδικα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Σίγουρα το σκορ δεν είναι θετικό, όταν δέχεσαι τρία γκολ. Όμως δώσαμε το 100%, δεν μας βγήκε όμως το παιχνίδι, ειδικά στις ευκαιρίες που χάσαμε. Πιστεύω όμως ότι όσοι έπαιξαν προσπάθησαν, βασικοί και αναπληρωματικοί, μηδενός εξαιρουμένου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα