Ευχαριστημένος ο Κλάτενμπεργκ με τους διαιτητές της 10ης αγωνιστικής: «Συνεχίστε έτσι, μείναμε ευχαριστημένοι»

Δημήτρης Τομαράς
Ευχαριστημένος ο Κλάτενμπεργκ με τους διαιτητές της 10ης αγωνιστικής: «Συνεχίστε έτσι, μείναμε ευχαριστημένοι»

bet365

Ευχαριστημένος ήταν σε γενικές γραμμές ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, από τους διαιτητές που διεύθυναν τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στο καθιερωμένο μίτιγνκ που είχε με τους ρέφερι και διαιτητές VAR, συζήτησε μαζί τους για τη συνολική εικόνα της διαιτησίας αυτό το Σαββατοκύριακο και έκρινε πως δεν υπήρξαν αρκετά και σοβαρά λάθη, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο του.

«Συνεχίστε έτσι μείναμε ευχαριστημένοι στις περισσότερες εάν όχι όλες τις φάσεις», ανέφερε αρχικά ο Κλάτενμπεργκ και στη συνέχεια εξέφρασε την ικανοποίησή του, χαρακτηρίζοντας αυτή την αγωνιστική ιδιαίτερα καλή.

Από την άλλη δεν δόθηκε συνέχεια στο λεκτικό επεισόδιο που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Τάσο Σιδηρόπουλο, με αφορμή το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο σύμφωνα με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή ήταν επιθετικό φάουλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα