Μπακογιάννης: «Έχουμε να ανέβουμε ένα βουνό για την διπλή ανάπλαση»!

Μπακογιάννης: «Έχουμε να ανέβουμε ένα βουνό για την διπλή ανάπλαση»!

Νίκος Αθανασίου
Μπακογιάννης: «Έχουμε να ανέβουμε ένα βουνό για την διπλή ανάπλαση»!

bet365

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, κράτησε χαμηλά την μπάλα στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του Βοτανικού, τονίζοντας πως υπάρχει πολύ δουλειά ενόψει για να υλοποιηθεί η Διπλή Ανάπλαση!

Το θέμα της Διπλής Ανάπλασης, που αφορά τον Παναθηναϊκό για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις στον Βοτανικό, ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στο σημερινό συμβούλιο του δήμου της Αθήνας. Οι σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων τόνισαν πως δεν μπορούσε να γίνει συζήτηση επί του θέματος, καθώς δεν τους είχε σταλεί το μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης. Παράλληλα του ασκήθηκε έντονη κριτική για το γεγονός πως υπέγραψε χωρίς να ενημερωθεί το δημοτικό συμβούλιο!

Έτσι, λοιπόν, η αρχική τοποθέτηση του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη, ήταν αρκετή σύντομη, γενικόλογη και με την μπάλα χαμηλά σε σχέση με όσα είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα!

Αρχικά είπε:

«Είναι ένα έργο σημαντικό. Μια σημαντική παρέμβαση. Είναι, όμως, πολύπλοκο και σύνθετο. Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Κανείς δεν πανηγυρίζει από τον δήμο της Αθήνας, γιατί ξέρουμε το τι έρχεται. Έχουμε ένα βουνό. Ένα βουνό που δεν πρέπει να το ανέβουμε μόνοι μας, ως δήμος, θέλουμε τους πάντες μαζί μας, το κράτος, την ΠΑΕ, όλους».

Τελικά συμφωνήθηκε να συζητηθεί αρχικά το θέμα παρά την έλλειψη του μνημονίου, με τον Μπακογιάννη να υπογραμμίζει:

«Έτσι όπως σας ακούω και μακάρι να κάνω λάθος, κάποιοι είναι σαν να μην θέλατε να συζητηθεί ποτέ αυτό το θέμα. Είκοσι χρόνια το κοσκινίζουμε. Είκοσι χρόνια. Μάλλον είναι πιο εύκολο να υπάρχει ένα πρόβλημα, να γίνεται κριτική στον δήμο, να δικαιωθούν κάποιοι για την κριτική που έκαναν. Δεν θέλουν να είναι κομμάτι της λύσης. Μην φοβάστε για το μνημόνιο, δεν έχει μέσα κάποιον... κορμοράνο! Από κει και πέρα, έχει χορτάσει υποσχέσεις ο κόσμος. Δεν είναι ένα σημαντικό θέμα μόνο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού αλλά και για την Αθήνα. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Είναι ένα θέμα που θα συζητούμε συνέχεια, γιατί είναι δυναμικό, είναι πολύπλοκο και χρειάζεται όλη μας την επιμέλεια. Είναι ένα έργο που όλοι μας πρέπει να το αγκαλιάσουμε και να προχωρήσουμε ενωμένοι».

Ακολούθησε η ενημέρωση του επί του μνημονίου, αναφέροντας όσα έγιναν γνωστά από το δελτίου Τύπου της ημέρας των υπογραφών.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED