Γκαρσία: «Περήφανος που είμαι στον ΠΑΟΚ, ταυτίστηκα και κάνω όνειρα μαζί του»! (vid)

Γκαρσία: «Περήφανος που είμαι στον ΠΑΟΚ, ταυτίστηκα και κάνω όνειρα μαζί του»! (vid)

Γκαρσία: «Περήφανος που είμαι στον ΠΑΟΚ, ταυτίστηκα και κάνω όνειρα μαζί του»! (vid)

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στο επίσημο κανάλι του «Δικεφάλου» για τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τα σχέδια που έχει ως ο πρώτος προπονητής και ο ηγέτης της «ασπρόμαυρης» ομάδας.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός επέκτεινε τη Δευτέρα (30/11) την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και μιλώντας στο κανάλι της UEFA και το Europa League Show, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση αγάπης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον σύλλογο, τους στόχους που έχει βάλει ως πρώτος προπονητής, τους πιτσιρικάδες της ομάδας.

«Νιώθω απίστευτα περήφανος γιατί όταν βάζεις στόχους, τους οποίους κάποια στιγμή τους πετυχαίνεις, κάποιες άλλες όχι, ωστόσο πάντα πρέπει να βάζεις στόχους. Πέρασα πολλά χρόνια σαν παίκτης στον ΠΑΟΚ, πολλά χρόνια στην ακαδημία. Περίμενα μετά από όλη αυτή τη δουλειά να μπορέσω να συλλέξω τους καρπούς της. Είμαι ευγνώμων που έχω ακόμα μια ευκαιρία να ανταποδώσω στον κόσμο για όλη αυτή την στήριξη του προς το πρόσωπο μου. Είναι ένας συνδυασμός χαράς και ευθύνης», είπε χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Γκαρσία στην συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη εβδομάδα στο κανάλι της UEFA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα