Κώτσιρας: «Κρατάω την αντίδραση και τη μαχητικότητα της ομάδας»

Gazzetta team
Κώτσιρας: «Κρατάω την αντίδραση και τη μαχητικότητα της ομάδας»

bet365

Ο δεξιός μπακ του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στο μαχητικό πνεύμα που έβγαλε η ομάδα του παρά την ήττα από την ΑΕΚ, επισημαίνοντας ότι οι Αρκάδες θα πρέπει να δουλέψουν στα λάθη που έκαναν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώτσιρας στη NOVA:

«Έτσι όπως πήγε το ματς θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά και η ΑΕΚ να το τελειώσει νωρίτερα. Έγινε ένα καλό ματς όμως χάσαμε και θα κοιτάξουμε να διορθωθούμε. Το παιχνίδι κρίθηκε το ότι δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ σχετικά νωρίς. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Αντιδράσαμε, είχαμε ευκαιρίες αλλά θα κοιτάξουμε να λύσουμε αυτό το θέμα και θα συνεχίσουμε. Κρατάω την αντίδραση της ομάδας μου. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε και δείξαμε μαχητικότητα που παραλίγο να μας έφερνε τον βαθμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα