Άλβαρες: «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που δεν σου επιτρέπει λάθη»

Gazzetta team
Άλβαρες: «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που δεν σου επιτρέπει λάθη»

bet365

Ο αριστερός μπακ του Αστέρα στάθηκε στα λάθη που έκανε αμυντικά η ομάδα του στην ήττα από την ΑΕΚ, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άλβαρες στη NOVA:

Για την ήττα και την εμφάνιση: «Κάναμε αμυντικά λάθη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Όταν κάνεις τέτοια λάθη δέχεσαι τα γκολ».

Γιατί δεν πήρε ρίσκα ο Αστέρας επιθετικά: «Έτρεχαν πολύ, είχαν απίστευτη ταχύτητα. Έπρεπε να έχουμε μια πιο ανεβασμένη άμυνα και δεν έγινε. Δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο»

Για τη βελτίωση του Αστέρα στο δεύτερο μέρος: «Θέλαμε να κερδίσουμε και έτσι βγήκαμε με αυτήν την νοοτροπία. Δεν το καταφέραμε. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα όμως που δεν σου επιτρέπει λάθη».

Για το τι κρατάει από την εμφάνιση: «Το κίνητρο και την ψυχή της ομάδας. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας μένει δουλειά για το μέλλον και κρατάμε την ψυχή που δείξαμε».

Για τον θάνατο του Μαραντόνα και για το κλίμα που επικρατεί στην Αργεντινή: «Είναι ένα πολύ θλιβερό γεγονός. Η Αργεντινή περνάει δύσκολα. Ήταν ένα είδωλο για όλους στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι τώρα να μας κοιτάει από ψηλά. Ήταν ένα θλιβερό γεγονός».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED