Βιεϊρίνια: «Με τον ΠΑΟΚ οι αντίπαλοι δίνουν το κάτι παραπάνω»

Βιεϊρίνια: «Με τον ΠΑΟΚ οι αντίπαλοι δίνουν το κάτι παραπάνω»

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Με τον ΠΑΟΚ οι αντίπαλοι δίνουν το κάτι παραπάνω»

bet365

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, τόνισε πως όλοι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ δίνουν το κάτι παραπάνω με τον «δικέφαλο» για τη νίκη αφήνοντας κι εκείνος μετά τον Γκαρσία αιχμές...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το συναίσθημα του να σκοράρεις παραμένει ίδιο. Είμαι ευχαριστημένος και για το γκολ και για τη νίκη της ομάδας. Αισθάνομαι καλά. Ήμουν μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, αλλά είμαι ικανοποιημένος πλέον, αλλά χρειάζομαι και άλλη δουλειά».

Για το τι έχει αλλάξει με την έλευση Γκαρσία: «Θέλουμε χρόνο για να καταλάβουμε τι θέλει. Βελτιωνόμαστε όμως παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχει αλλάξει το σύστημα της ομάδας. Θέλει να δίνουμε το 100% και εμείς θα το κάνουμε αυτό».

Για την ατάκα Γκαρσία ότι ο ΠΑΟΚ δίνει ματς - τελικούς, ενώ άλλες ομάδες «φιλικά»: «Το αισθανόμαστε στα παιχνίδια μας εδώ και καιρό. Με τον ΠΑΟΚ πάντα οι αντίπαλοι δίνουν το κάτι παραπάνω. Συνεχίζουμε την πορεία μας. Με νίκες για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το πρωτάθλημα: «Θα είναι μάχη μέχρι το τέλος. Τώρα ακολουθεί το ματς της Πέμπτης με την Ομόνοια και μετά θα σκεφτούμε ξανά τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που θέλουμε να το κατακτήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα