Γκαρσία: «Εμείς παίζουμε τελικούς, κάποιοι φιλικά»! (vid)

Γκαρσία: «Εμείς παίζουμε τελικούς, κάποιοι φιλικά»! (vid)

Gazzetta team
Γκαρσία: «Εμείς παίζουμε τελικούς, κάποιοι φιλικά»! (vid)

bet365

Δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν από τον Πάμπλο Γκαρσία, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας. Ο Ουρουγουανός προπονητής άφησε... αιχμές για ομάδες λέγοντας πως παίζουν φιλικά την στιγμή που η δική του ομάδα «παίζει τελικούς».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά στη κάμερα της Nova και που σίγουρα θα μας απασχολήσουν και τις επόμενες μέρες έχουν ως εξής:

«Έχουμε πολλά παιχνίδια και πολλά παιδιά ήταν κουρασμένα σήμερα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα που δουλεύει σκληρά. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί, κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς παίζουμε μόνο τελικούς...».

Για το rotation: «Σίγουρα τα παιδιά αυτά που έχουν παίξει λίγο θέλουν χρόνο. Εγώ τους είπα ότι όλοι μπορούν να παίξουν και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πάρουν την ευκαιρία τους».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Σήμερα κάποια παιδιά που έπαιξαν ήταν καλά, εγώ θέλω να δω όλα τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο και σημαντικό να έχουμε 25 παιδιά έτοιμα να παίξουν. Τώρα θέλουμε λίγη ξεκούραση και μετά να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ομόνοια που είναι τελικός και για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια μιλώντας στο PAOK TV, είπε:

Για την αναμέτρηση με την Λαμία: «Είμαστε ο ΠΑΟΚ και όλα τα παιχνίδια είναι τελικός για εμάς, όλα είναι δύσκολα. Κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά, αλλά εμείς παίζουμε τελικούς και αυτό μου αρέσει γιατί ετοιμάζουμε παίκτες που έχουν καλή νοοτροπία, έτσι είναι στον ΠΑΟΚ.

Έχουμε πολλά ματς, έχουμε και παιδιά που δεν έπαιξαν βασικοί και δουλεύουν σκληρά κάθε ημέρα. Όποιος δουλεύει σκληρά και το αξίζει θα παίζει. Πάντα πρέπει να βελτιωνόμαστε, είτε όταν κερδίζει, είτε όταν χάνεις πάντα πρέπει να υπάρχει βελτίωση.

Πρέπει να δουλεύουμε κάθε ημέρα. Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι θέμα συγκέντρωσης, πάτησαν καλά σήμερα τα παιδιά και παίξαμε καλά. Θέλει δουλειά όμως, κάθε ημέρα θέλει δουλειά. Δουλεύουμε για να είμαστε όλοι έτοιμοι.

Για την αναμέτρηση με την Ομόνοια: «Έχουμε λίγες ημέρες για να δουλέψουμε και από αύριο θα πρέπει να ετοιμάσουμε το πλάνο μας για την Πέμπτη, πιστεύω θα είμαστε μια χαρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα