Πινακάς: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος»

Πινακάς: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος»

Gazzetta team
Πινακάς: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος»

bet365

Ο Δημήτρης Πινακάς αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε η ομάδα του, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Συγκεκριμένα, είπε στη Nova μετά το ματς με τον Ατρόμητο:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

"Ήταν σχετικά δίκαιη η ισοπαλία, μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήταν διαβασμένες και είχαν ευκαιρίες. Μέχρι το 75ο λεπτό ήμασταν καλύτεροι, όμως στο τέλος πίεσε ο Ατρόμητος".

Για την αλλαγή προπονητή:

"Ήταν μια δύσκολη περίοδος με την αλλαγή του προπονητή, προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε σε αυτά που μας έδειξε ο νέος προπονητής. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε αρκετά καλά και συνεχίζουμε".

Για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΛ:

"Η ομάδα πηγαίνει καλύτερα σε κάθε παιχνίδι, συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το νέο μας προπονητή, θα κάνουμε αυτά που μας ζητάει και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα