Μαρτίνς: «Δείξαμε ομάδα έτοιμη να θυσιαστεί για να πετύχει τους στόχους της» (vid)

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Δείξαμε ομάδα έτοιμη να θυσιαστεί για να πετύχει τους στόχους της» (vid)

bet365

Στην θέληση που έδειξαν οι παίκτες του για νίκη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, στάθηκε ο τεχνικός τους Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει του Άρη με 2-1 μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς να αναφέρει με δηλώσεις του στη NOVA: «Πραγματικά δείχνουμε πως είμαστε μια ομάδα που είναι έτοιμη να θυσιαστεί και να τα δώσει όλα για να πετύχει τους στόχους της. Αυτό κάναμε και σήμερα. Είμαστε μια ομάδα με πολλές απουσίες αλλά αυτό γίνεται σε όλες τις ομάδες. Εμείς πήραμε αυτό που θέλαμε και θα συνεχίσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν μπορούσε να καθαρίσει νωρίτερα το ματς: «Θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι νωρίτερα, στην τελευταία μπαλιά δεν τα καταφέρναμε, είχαμε ευκαιρίες. Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που δεν είχε ήττα και ξέραμε πόσο καλά μπορεί να παίξει».

Για τον Μπουχαλάκη: «Ο Μπουχαλάκης είναι ένα παιδί που έχουμε πει τι αξία έχει για εμάς. Μετά τα δύο γκολ πιστεύω πως θα μπορέσει να ξαναγίνει αυτό που ήταν γιατί είναι πολύ σημαντικός για εμάς παρά το δύσκολο διάστημα που είχε».

Για τους Βρουσάι- Κάιπερς: «Δείχνουμε πως μπορούμε να βασιστούμε επάνω τους και μπορούν να μας βοηθήσουν αρκετά και θα συνεχίσουμε να τους δίνουμε ευκαιρίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα