Αστέρας Τρίπολης: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα σε ΑΕΚ

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα σε ΑΕΚ

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Κυριακή την ΑΕΚ με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην υπολογίζει τους γνωστούς απόντες Λουίς Φερνάντεθ, Καπίγια, Αντζουλά και Μπελόκ.

Σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, με τους Αρκάδες να υποδέχονται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την ΑΕΚ. Η προετοιμασία της ομάδας της Τρίπολης ολοκληρώθηκε το Σάββατο και στην συνέχεια ο Μίλαν Ράσταβατς έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα έχει μαζί του για την αναμέτρηση αυτή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι γνωστοί, Λουίς Φερνάντεθ, Καπίγια, Αντζουλά και Μπελόκ. Αναλυτικά ο Σέρβος τεχνικός θα έχει μαζί του τους: Παπαδόπουλο, Τσιφτσή, Γκαρσία, Τασουλή, Πασαλίδη, Σουάρες, Καστάνιο, Κώτσιρα, Άλβαρες, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μ. Φερνάντεθ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Γκόμες, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Ρεγκίς, Αλί Μπαμπά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα