Ινσούα για Μαραντόνα: «Έτρεμε το χέρι μου στη χειραψία μας»

Ινσούα για Μαραντόνα: «Έτρεμε το χέρι μου στη χειραψία μας»

Gazzetta team
Ινσούα για Μαραντόνα: «Έτρεμε το χέρι μου στη χειραψία μας»

bet365

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ μίλησε για το συναίσθημά του στη μία και μοναδική φορά που συνάντησε τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Εμάνουελ Ινσούα μιλώντας στη NOVA αναφέρθηκε στον Ντιέγκο Μαραντόνα που έφυγε από τη ζωή, τονίζοντας ότι για τους Αργεντινούς είναι ένας ήρωας και ότι αποτελεί την ίδια την Αργεντινή. Μάλιστα ο Ινσούα πρόσθεσε πως όταν συνάντησε τον Μαραντόνα σε ένα Μπόκα - Ρίβερ, το χέρι του έτρεμε κατά τη χειραψία τους.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Ινσούα για τον Μαραντόνα:

«Για εμάς στην Αργεντινή ο Μαραντόνα είναι ένας ήρωας. Ήμουν μικρός και δεν πρόλαβα να τον δω να αγωνίζεται, αλλά ο πατέρας μου και τα μεγαλύτερα αδέρφια μου, μου έχουν πει πολλές ιστορίες. Ο Μαραντόνα είναι η Αργεντινή. Ελπίζω ν' αναπαυθεί εν ειρήνη και να βρεθεί με τους γονείς του γιατί όπως έλεγε και ο ίδιος κάποια στιγμή ήθελε να πάει να δει την οικογένειά του», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μια φορά είχα συναντήσει τον Μαραντόνα πριν από ένα clasico Μπόκα-Ρίβερ στο Μπομπονέρα. Είχε έρθει στα αποδυτήρια. Ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα, έτρεμε το χέρι μου στη χειραψία που κάναμε. Ήταν πολύ εύκολο να καταλάβεις όταν έμπαινε ο Μαραντόνα στο Μπομπονέρα γιατί τον αποθέωνε όλο το γήπεδο. Καταλάβαινες αμέσως ότι βρίσκεται στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα