Χωρίς Βάντερσον ο Παναιτωλικός κόντρα στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Χωρίς Βάντερσον ο Παναιτωλικός κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Με τέσσερις απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα του Παναιτωλικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Βάντερσον Σκαρντοβέλι το νέο πρόβλημα για τα «καναρίνια».

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (29/11, 15:00).

Ο 44χρονος τεχνικός πέρα από τις απουσίες των Καρασαλίδη-Μαλή στο κέντρο της άμυνας και του Ματσόλα στην επίθεση, δεν θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του 36χρονου Βραζιλιάνου μπακ, Βάντερσον ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναιτωλικού προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες της αποστολής είναι οι: Κνετ, Μεντίνα, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Μελίσσας, Σκιαδάς, Τζανακάκης, Βέργος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.

Οσον αφορά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναιτωλικού, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά όπως γνωστοποίησε και με ανακοίνωσή της η στερεοελλαδίτικη ΠΑΕ.

«Αρνητικά ήταν τα δείγματα των ποδοσφαιριστών και όλου του προσωπικού της ομάδας μας που ελέγχθηκαν στο προγραμματισμένο test covid-19 αυτής της εβδομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα