Σούπερ προσφορά της Novileague και για το Άρης-Ολυμπιακός

Gazzetta team
Σούπερ προσφορά της Novileague και για το Άρης-Ολυμπιακός

bet365

Η Novileague δεν σταματά τις προσφορές τις το Σαββατοκύριακο και με 2 σωστές προβλέψεις στο σκορ του Άρης-Ολυμπιακός και Τσέλσι-Τότεναμ, κερδίζετε 100 ευρώ.

Η ΝοviLeague συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον και φτάσαμε στο Σαββατοκύριακο των... δώρων και της νέας προσφοράς! Και όπως όλα στη ΝoviLeague, είναι εντελώς δωρεάν. Έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε στη Novibet και να διεκδικήσετε τα 100 ευρώ του Σαββατοκύριακου.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μαντέψετε σωστά τα δύο σκορ της 35ης και της 36ης αγωνιστικής. Ματσάρες έχουμε το Σαββατοκύριακο. Αρης-Ολυμπιακός (το Σάββατο) και Τσέλσι-Τότεναμ (την Κυριακή). Βρίσκετε δύο σκορ και πληρώνεστε. Παίρνετε τα 100 ευρώ.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως συνεχίζεται η μεγάλη μάχη για τα 50.000 ευρώ, αφού αυτός που θα τερματίσει πρώτος θα πάρει το συγκεκριμένο έπαθλο.

Έχουμε φτάσει στην 35η αγωνιστική και ο πρώτος έχει 11 σωστές προβλέψεις, ενώ από πίσω γίνεται ο κακός χαμός. Άλλοι τέσσερις έχουν βρει 10 σκορ και τον απειλούν να τον ρίξουν από την κορυφή.

Ο παίκτης που θα βρεθεί στην κορυφή (μετά από 50 αγωνιστικές) θα κερδίσει 50.000 ευρώ και αν υπάρξει κάποιος που θα φτάσει στις 20+ σωστές προβλέψεις θα πάρει το τεράστιο έπαθλο του μισού εκατομμυρίου. Κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν...

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα