Σιμόες: «Ποτέ δεν τα παρατάμε, ακόμα κι όταν είμαστε μέσα στα σκ@@@»! (pic)

Σιμόες: «Ποτέ δεν τα παρατάμε, ακόμα κι όταν είμαστε μέσα στα σκ@@@»! (pic)

Gazzetta team
Σιμόες: «Ποτέ δεν τα παρατάμε, ακόμα κι όταν είμαστε μέσα στα σκ@@@»! (pic)

bet365

Μήνυμα συσπείρωσης από τον Αντρέ Σιμόες στα social media μετά την ταπεινωτική ήττα της ΑΕΚ από τη Ζόρια με 0-3.

Ο Σιμόες με ανάρτησή του στο Instagram υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για ό,τι έγινε και πως όλοι στην ομάδα έχουν μερίδιο ευθύνης για την εικόνα και το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια τόνισε πως στο ποδόσφαιρο οφείλεις να σηκώνεις το κεφάλι και να παλεύεις, ακόμα κι όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο, ενώ στο τέλος της ανάρτησής του χαρακτήρισε «τελικό» το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η ανάρτηση του Σιμόες στο Instagram:

«Μια δύσκολη νύχτα για εμάς. Όσο και να θέλουμε να ξεχάσουμε αυτή τη νύχτα, δεν μπορούμε. Χωρίς δικαιολογίες όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Πρώτα απ' όλα οι παίκτες, μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα αποτελέσματα, μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα, μόνο εμείς μπορούμε να δώσουμε ελπίδα στους οπαδούς. Δυστυχώς πολλά πράγματα πήγαν στραβά χθες και το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δύσκολο για εμάς.

Θέλαμε και χρειαζόμασταν τόσο πολύ τη νίκη που χάσαμε την ισορροπία μας. Όμως στο ποδόσφαιρο και τη ζωή υπάρχουν μόνο δύο επιλογές. Να μάθεις από τα λάθη και να σηκωθείς ή να βάλεις κάτω το κεφάλι και να μην προσπαθείς άλλο. Και εμείς ποτέ δεν τα παρατάμε, ακόμα και όταν είμαστε μέσα στα σκ@@@. Έτσι τώρα υπάρχει μόνο ένα πράγμα στο οποίο θα συγκεντρωθούμε, το παιχνίδι της Κυριακής, ο επόμενος τελικός. Συνεχίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα