«Εισαγγελική έρευνα για το Βόλος-Λαμία»

Gazzetta team
«Εισαγγελική έρευνα για το Βόλος-Λαμία»

bet365

Παίκτες των 2 ομάδων και στελέχη τους θα κληθούν να καταθέσουν μετά από σχετική έρευνα της UEFA

Προκαταρκτική εξέταση για αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι του Βόλου με τη Λαμία που έληξε χωρίς σκορ στις 29 Ιουνίου για τα play out ξεκίνησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου μετά από παραγγελία της UEFA, όπως ανέφερε σήμερα (26/11) η εφημερίδα «Θεσσαλία».

Η οποία αναφέρει πως τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να δώσουν για το θέμα ανωμοτί κατάθεση 3 παίκτες (2 Ελληνες του Βόλου και 1 αλλοδαπός της Λαμίας), οι τότε προπονητές των ομάδων αλλά και οι πρόεδροί τους.


Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως η κλήση των παικτών έγινε ύστερα από σχετικό έλεγχο της UEFA, καθώς στη διάθεσή υπάρχουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το παιχνίδι ήταν χειραγωγημένο με σκοπό τον στοιχηματισμό και την αποκόμιση παράνομου οφέλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα