Παναθηναϊκός: Γεμάτη επιστροφές η προπόνηση

Παναθηναϊκός: Γεμάτη επιστροφές η προπόνηση

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Γεμάτη επιστροφές η προπόνηση

bet365

Τα χέρια του Λάζλο Μπόλονι ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναιτωλικό φαίνεται πως λύνονται με τις επιστροφές που σημειώθηκαν στην προπόνηση της Πέμπτης.

Το «τριφύλλι» μετά την ήττα στο Φάληρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου ήθελε να κρατήσει την εμφάνιση του δευτέρου μέρους, θα υποδεχθεί την ομάδα από το Αγρίνιο το μεσημέρι της Κυριακής (29/11, 15:00).

Ο Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση της Πέμπτης είδε τους Σένκεφελντ, Βέλεθ, Μολό και Αντονίτο να συμμετέχουν σε φουλ ρυθμούς και να έχουν ξεπεράσει απόλυτα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο καθένας τους, φορτσάροντας πλέον για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Αποφόρτιση έκαναν οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, ατομικό οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Σέχου και θεραπεία ο Σαβιέρ που τραυματίστηκε στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Όσο για το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι υπόλοιποι, μετά την προθέρμανση είχε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα